SCROLL

LactApp inaugura el seu primer Centre d’Atenció a la Lactància i Maternitat a Barcelona de la mà de LEDDREAM Group

LactApp inaugura el seu primer Centre d’Atenció a la Lactància i Maternitat a Barcelona de la mà de LEDDREAM Group

LactApp, la startup catalana dedicada a la salut de les dones, dóna un pas important en inaugurar la seva nova seu a la ciutat de Barcelona. Aquest espai innovador ha estat dissenyat amb un enfocament interactiu i col·laboratiu que prioritza el benestar i el suport a les famílies en l'etapa de la maternitat, així com el benestar de les seves empleades.



LactApp Barcelona es divideix en dos espais de treball diferenciats. A la planta baixa, ofereix serveis d'atenció maternoinfantil que inclouen: visites de lactància, logopèdia miofuncional, fisioteràpia infantil i psicologia perinatal. També disposa d'un servei d'atenció urgent a la lactància. El seu objectiu principal és millorar el suport a les mares en totes les etapes, des de l'embaràs fins al deslletament, i resoldre els seus dubtes durant aquest procés. L'espai de LactApp està pensat per fomentar la formació i actualització de professionals en unes instal·lacions de primera línia que inclouen un àgora i una sala annexa que recrea una habitació connectada per vídeo.



La nova seu de LactApp està equipada amb equipament audiovisual d'última generació i es distribueix estratègicament en tres zones interactives. Des de la moderna recepció amb senyalització digital fins a les impressionants pantalles LED de l'aparador, hem potenciat els elements arquitectònics existents i els hem combinat amb tecnologia audiovisual d'última generació per crear un espai còmode i acollidor. Cada detall ha estat pensat amb cura per optimitzar l'experiència tant per a l'equip de treball com per a les mares.



"La incorporació de noves tecnologies com les pantalles i sistemes de conferència ha canviat completament la forma com operem al nostre Centre d'Atenció a la Lactància i la Maternitat. Ha simplificat la comunicació i la nostra manera de fer les presentacions de manera còmoda i senzilla, tant per al nostre personal com per a les nostres famílies. Ara gaudeixem plenament d'aquesta experiència i funcionalitat, i és evident l'esforç i la dedicació que s'hi ha invertit en aquest projecte", indica Maria Berruezo, CO-Founder de LactApp.



La primera planta està principalment destinada a l'equip de la startup. La nova oficina de LactApp s'ha dissenyat per promoure un entorn saludable i espaiós, que permeti la concentració, així com espais de col·laboració. A més de les instal·lacions, LactApp és una aplicació mòbil present en més de 180 països en castellà, anglès i portuguès, i ha donat resposta a 23,5 milions de consultes. A Espanya, la utilitza una de cada quatre mares noves. L'app ofereix serveis premium que inclouen videoconferència, consells diaris i notificacions personalitzades segons l'edat del nadó. Aquest enfocament integral demostra l'compromís de la companyia a proporcionar un suport complet a les mares.



Centre d'Atenció intel·ligent amb sistemes automatitzats que potencien la col·laboració, la creativitat i el treball en equip.

Per a la realització d'aquest projecte, el client LactApp ha comptat amb la important col·laboració del seu partner LED DREAM Group per a la implementació i instal·lació de tot l'equipament audiovisual de la nova seu a la ciutat de Barcelona. Des del disseny, subministrament, instal·lació i integració de sistemes col·laboratius distribuïts arreu de l'espai. Entre les tecnologies implementades destaca la instal·lació de diverses pantalles LED d'alta definició i de diferents mides, de fabricants de primer nivell com ara LG, Philips, amb suports de Vogel’s; on LEDDREAM és Partner certificat.

En aquesta nova seu, hem dividit l'espai en 3 zones molt visuals i dinàmiques, dissenyades amb les últimes tecnologies del mercat:

1. A la sala Àgora, hem portat la tecnologia audiovisual a un altre nivell. Hem instal·lat una impressionant pantalla LED Philips de 3m x 2m amb un píxel pitch de 2.4mm. Aquesta pantalla ofereix una qualitat d'imatge excepcional amb colors vibrants i detalls nítids d'imatges. Per potenciar la col·laboració i les reunions de les mares, hem incorporat un avançat sistema de videoconferència sense fils ClickShare CX-30, que facilita la connexió amb clients i col·laboradors a distància. La càmera Logitech Rally garanteix una captació avançada de la veu i una qualitat de vídeo excepcional, el que et permet mantenir reunions efectives i clares en qualsevol moment, des del teu portàtil amb un sol botó o des de la mateixa App.

A més, hem integrat un sistema d'àudio de la marca ECLER, etapa-mesclador-amplificador EHMA120c per a una experiència auditiva de primer nivell. El sistema d'àudio compta amb dos altaveus, etapa-mesclador i un micròfon de mà, el so és clar i envoltant, el que assegura que cada paraula s'escolti amb precisió i potència. Aquesta sala Àgora ofereix una experiència completa i altament eficient per a les teves reunions i presentacions, tot amb un sol botó. En aquest espai, tant la qualitat visual com la qualitat auditiva són de primer nivell.



2. A la recepció, hem implementat un avançat sistema de senyalització digital, format per un monitor professional Philips de 75 polzades amb qualitat UHD i una brillantor de 500 nits. Aquest monitor disposa d'un disseny elegant que emet imatges nítides i de gran qualitat des de qualsevol angle. És un component essencial per crear una experiència audiovisual atractiva i dinàmica en tot l'espai.

A més, com a part d'aquesta experiència, hem instal·lat una atractiva vitrina vertical digital amb una pantalla professional LG de 55 polzades, que compta amb una brillantor impressionant de 4000 nits. La seva funció principal és comunicar de manera directa i dinàmica amb els clients tant dins com fora de les sales. Això millora l'experiència de compra de l'usuari i facilita l'accés a informació rellevant de la marca. També dinamitza l'accés a l'oficina amb continguts informatius i missatges de la marca. Per assegurar la màxima flexibilitat i mobilitat, hem muntat aquestes pantalles en suports amb rodes Vogel's, el que permet un desplaçament convenient segons les nostres necessitats.

Aquestes pantalles s'utilitzen com a eina de senyalització digital per establir una comunicació directa amb els clients que assisteixen a les formacions, proporcionant consells i suport a totes les mares.



3. En una altra sala, anomenada Zona BOX, destaca la presència de dos elements clau per a la comunicació i col·laboració efectiva. D'una banda, hi ha l'avançada càmera Poly Studio R30, reconeguda per la seva qualitat d'imatge d'alta definició i capacitat d'enfocament automàtic, el que garanteix una experiència de videoconferència excepcionalment clara i detallada.

A més, complementant aquesta tecnologia, s'ha integrat el sistema ClickShare CX-20, que simplifica la compartició de contingut de forma inalàmbrica, permetent una col·laboració fluida i eficient en tot moment. Aquesta combinació de dispositius potencia una experiència de comunicació eficaç, sense interrupcions, i la productivitat a l'espai de treball, assegurant que cada reunió sigui clara, efectiva i productiva. En aquest nou espai, la col·laboració i la creativitat flueixen lliurement, i la capacitat de presentació dinàmica es troba al vostre abast, permetent a tothom gaudir d'una experiència única i personalitzada mentre donen vida als seus projectes.



Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.


Últimes noticies