SCROLL

La nova botiga Adidas a Barcelona és pur estil, actitud i disseny d’avantguarda

La nova botiga Adidas a Barcelona és pur estil, actitud i disseny d’avantguarda

Adidas ha triat a LEDDREAM Group per a transformar digitalment la seva nova Flagship Store en el vibrant cor de Barcelona.

La botiga està situada en un dels edificis modernistes més icònics de Passeig de Gràcia, Casa Pascual i Pons, que data de 1890. En un homenatge a Barcelona, la marca multinacional de roba esportiva ha incorporat elements en tota la botiga que reflecteixen l'arquitectura, la cultura, la i dissenys.

Un espai tecnològic i molt digital




La nova Flagship d'Adidas compta amb una superfície de 2.200 m² amb moltíssim digital, converteix en la botiga oficial més gran d'Espanya. És un nou concepte de botiga distribuïts en dues plantes, en la planta baixa trobaràs les col·leccions de Running, Training, Terrex, Sportswear, productes exclusius com Stella McCartney, i en la primera planta es comercialitzaran les seccions de Originals, Futbol i nens; així com la col·lecció Y3 del dissenyador Yohji Yamamot, també podràs veure algunes obres d'artistes emergents i locals que rendeixen tribut a l'esperit esportiu i a la ciutat de Barcelona. A més, aquesta botiga ha estat construïda seguint els estàndards del certificat LLEGIU (nivell Gold) i per tant compleix amb els requisits de sostenibilitat i ecoeficiència.





La nova botiga d'Adidas a Barcelona és una font inesgotable d'estil, actitud i disseny avantguardista. Amb un toc digital i una mentalitat intrèpida, ens hem encarregat de dissenyar i produir diverses zones experiencials en col·laboració amb els nostres socis Pimpam Studio i Atelier Mel.🤙🏻

Per a la realització d'aquest ambiciós projecte de digitalització, Adidas, ha comptat amb la important col·laboració del seu partner tecnològic LEDDREAM Group, per a la digitalització de la seva nova Flagship en ple cor de Barcelona.

LED DREAM Group s'ha fet càrrec d'aquesta experiència digital des de la conceptualització, disseny, subministrament i implementació de tecnologia LED. S'han utilitzat elements audiovisuals d'avantguarda per a crear un recorregut immersiu i envolupant, de manera que l'usuari pot interactuar amb la marca des que ingressa a la botiga. Es van integrar múltiples solucions AV professionals: pantalla LED circular, Chandelier digital, la nova zona d'àudio DJ, sistemes d'àudio i altaveus professionals. Es tracta d'un projecte especial i innovador, un nou concepte digital que el fa únic a Espanya.



Zones d'Experiències:

- #DigitalChandelier: Prepara't per a quedar hipnotitzat per l'espectacular llum de cristall que emula les icòniques vidrieres de la Sagrada Família. Aquesta impressionant peça s'integra a la perfecció amb la pantalla LED circular, injectant un ambient fresc i modern en l'espai.



#DJExperienceZone: Prepara't per a un viatge musical immersiu en la nostra al·lucinant àrea de DJ, on els visitants poden connectar-se i delectar-se amb les actuacions dels millors artistes del moment. El ritme està en l'aire!.
Sonos, Inc. Àudio System en àrees de personal, complet amb gestió integral domòtica des de les oficines. Controla el so amb estil i comoditat sense esforç!.
ECLER Àudio System en la primera i segona planta de la zona comercial, oferint un domini total sobre cada ona sonora. Instal·lació realitzada 100% a mesura de cada usuari. Aprofita el poder de la música a l'abast de la teva mà!.





Aquest projecte ha estat tot un repte en totes les seves fases: des de la creació, disseny i instal·lació. Cada espai està pensat cuidant el més mínim detall per a inspirar i oferir una experiència única, és un nou concepte de botiga que connecta els universos de la moda, futbol i la música. Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.


Últimes noticies