SCROLL

Ingram Micro desenvolupa el seu Xperience Center, un espai de treball únic a les noves oficines de la mà de LEDDREAM Group

Ingram Micro desenvolupa el seu Xperience Center, un espai de treball únic a les noves oficines de la mà de LEDDREAM Group

Ingram Micro va presentar l'Oficina del futur amb noves solucions tecnològiques avançades per transformar l'entorn de treball. En el llançament, ha comptat amb la participació de diverses empreses i experts en tecnologia per presentar noves solucions innovadores, i mostrar com la tecnologia pot transformar l'entorn de treball i millorar l'eficiència i la productivitat de les empreses. LEDDREAM Group, partner d'Ingram, es va fer càrrec de la instal·lació i implementació de totes les noves solucions LED de les noves oficines d'Ingram Micro a la seva seu de Viladecans.

Xperience Center by Ingram Micro




El majorista de tecnologia Ingram Micro ha dut a terme una transformació digital de les seves oficines per adaptar-se a les noves formes de treball híbrid a la seu de Viladecans. L'empresa ha realitzat una gran inversió en tecnologia i en un espai que fomenta la col·laboració i la productivitat entre els empleats. Aquesta nova zona de les oficines compta amb una àmplia varietat d'espais, des de sales de reunions i àrees de treball col·laboratives fins a zones de descans i lleure. També s'han incorporat tecnologies avançades, com ara pantalles interactives i sistemes de videoconferència, per facilitar el treball a distància i la col·laboració entre equips.

La nova oficina del futur, anomenada Xperience Center, està equipada amb equipament audiovisual d'última generació perquè els clients i partners puguin conèixer de primera mà les noves tecnologies; els permeti fer presentacions amb gran capacitat de visualització dinàmica de treball, ia més puguin gaudir d'una experiència única i personalitzada per dur a terme els seus projectes.



Per a la realització d'aquesta renovació digital, Ingram Micro ha comptat amb la col·laboració del partner LEDDREAM Group, per a la implementació i instal·lació de tot l'equipament audiovisual LED a tots els espais de treball i sales de reunions; així mateix, la reforma integral va anar a càrrec de la consultora de real estate, Cushman & Wakefield, qui de la mà de la constructora INELT, es va fer càrrec de tota la transformació de l'espai; dissenyada per connectar la teva empresa amb les noves maneres de treballar, amb nous espais sostenibles i més digitals.



Entre les tecnologies implementades destaca la instal·lació de diverses pantalles LED d'alta definició en diferents mides, distribuïdes per tot l'espai. Totes les pantalles LED instal·lades són de fabricants de primer nivell com LG, Philips, Samsung i NEC, i per a la implantació es va triar LED DREAM perquè és una de les poques companyies certificades per treballar amb tots aquests fabricants.

En aquest nou espai Xperience Center, s'ha instal·lat una pantalla LED de Philips 1.9mm en angle, basada en panells modulars LED, que permeten fer dissenys personalitzats que es puguin adaptar a les necessitats concretes de cada client. A la sala de reunions i de treball col·laboratiu, es va instal·lar pantalla LED de LG píxel pitch 1.8mm de 2,4m x 1,35m; una pantalla LED de Sharp-NEC amb pitch 1,5mm, i diverses pantalles SAMSUNG The Wall FULL HD, entre les quals destaca un impressionant 146” de 1.6mm a la sala principal de reunions. Aquestes pantalles permeten una visualització clara i nítida d'imatges i vídeos, cosa que resulta especialment útil en presentacions i demostracions de productes.



D'altra banda, ja que cada espai està pensat per inspirar i per oferir una experiència tecnològica i sensorial única als visitants i empleats, Ingram ha realitzat una aposta pel desenvolupament de continguts atractius i experiencials. En aquest cas, Channel4you, companyia del grup LEDDREAM, ha estat l'encarregada del disseny i la creació d'aquests continguts; alguns han estat adaptats a partir de material de comunicació d'Ingram (amb continguts relacionats amb la nova web Xvantage, ESG i la seva identitat corporativa Let's shape tomorrow), mentre que per altra banda siguin dissenyats continguts més impactants, de manera que l'espai pren vida pròpia i acompanyen clients, partners i empleats de manera agradable i dinàmica.



LEDDREAM Group ha contribuït a la transformació de les instal·lacions d'Ingram Micro en un entorn de treball adaptat digitalment per treballar i relacionar-se amb companys, clients o proveïdors, amb l'objectiu de servir millor les vostres necessitats gràcies a la creació de millors espais ia la implementació de més tecnologia, que també sutilitza com un showroom per als seus venedors i clients.



Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Seguim aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!


Últimes noticies