SCROLL

Elevant l’Experiència dels Esdeveniments: Transformant l’Auditori del Congress Center World Trade Center (WTC) en un Espai Inspirador

Elevant l’Experiència dels Esdeveniments: Transformant l’Auditori del Congress Center World Trade Center (WTC) en un Espai Inspirador

Al cor del Port Vell de Barcelona, el World Trade Center Barcelona es reinventa com un pol d'innovació i col·laboració. Gràcies a una aliança estratègica amb Serunion i WorkTeamSolution, i la col·laboració de LED DREAM Group, estan redefinint l'experiència dels esdeveniments i reunions de negocis a la ciutat.



Amb la seva privilegiada ubicació al mar, el World Trade Center Barcelona emergeix com un pol vital per a trobades empresarials, fusionant la bellesa del mar amb l'escena dinàmica de negocis i cultural de Barcelona. Aquest complex de 47,000 m2 alberga les oficines de més de 50 empreses, consolidant la seva posició com un centre incomparable de col·laboració. A més, compta amb un auditori per a 430 persones, 20 sales de suport, la exclusiva sala Port Vell al nivell del mar (centre de premsa per a la Copa Amèrica 2024), un hotel de cinc estrelles amb 255 habitacions i un pàrquing amb 1,000 places. Complementat amb serveis com gimnàs, sala de fitness, i altres espais, enriqueix l'oferta integral del World Trade Center Barcelona com un ecosistema dissenyat per inspirar, connectar i facilitar l'èxit empresarial.

Elevant l'Experiència dels Esdeveniments: Transformant l'Auditori del Congress Center World Trade Center (WTC) en un Espai Inspirador




Dins d'aquest complex multifacètic, l'impressionant Auditori del Congress Center World Trade Center Barcelona es destaca. Serunion i WorkTeamSolution han confiat en LED DREAM Group amb el subministrament, muntatge, instal·lació i posada en marxa d'una pantalla LED corbada de 24 m2 a l'auditori. Amb una resolució de 3072 x 1152 píxels i una distància entre píxels de 2,6 mm, aquesta pantalla ofereix una experiència visual sense igual. Complementada amb un sistema de gestió de vídeo de tecnologia avançada, redefineix la claredat i la definició visual, oferint gran flexibilitat per crear composicions personalitzades i adaptar-se a una àmplia gamma de formats segons les necessitats de cada esdeveniment. Des de presentacions corporatives fins a esdeveniments culturals, la versatilitat del nostre equipament garanteix que cada ocasió sigui única i reeixida. El seu disseny corbat envolta els assistents en el contingut, creant un entorn immersiu que assegura que cada presentació, conferència o projecció sigui inoblidable i captivadora.



Aquest espai renovat, amb la seva ubicació privilegiada i les seves instal·lacions d'última generació, es posiciona com un entorn inspirador i funcional per a tot tipus d'esdeveniments, des de congressos i reunions fins a conferències i celebracions especials que superen les expectatives dels seus clients. Al World Trade Center Barcelona, la innovació, la col·laboració i l'excel·lència es reuneixen per crear experiències memorables. Marca un nou capítol en la història d'aquest espai icònic, caracteritzat per un compromís de superar les expectatives i obrir noves possibilitats en el món dels esdeveniments i dels negocis a Barcelona.





---

Sobre LEDDREAM Group: Som una empresa d'enginyeria audiovisual, especialitzada en proporcionar solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de contingut digital i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat, amb l'objectiu de donar vida als espais, generar experiències digitals interactives i memorables que atrauen visitants al centre comercial.


Últimes noticies