SCROLL

Channel4you. Estudi multimèdia creatiu de Barcelona que dissenya la teva marca i crea experiències immersives

Channel4you. Estudi multimèdia creatiu de Barcelona que dissenya la teva marca i crea experiències immersives

How to WOW?

No només dissenyem logotips; creem experiències visuals que enalteixen l'essència de les marques. What's your WOW?. La nostra última obra mestra: la interpretació en 3D del Swoosh de Nike. No és només un logotip; és una interpretació innovadora que va més enllà dels límits del disseny. Aquest emblema transcendeix; encarna l'energia, la victòria i l'esperit indomable que defineix a Nike.






Textures que transmeten sensacions:

Cada detall del Swoosh porta consigo una història. Fem servir diversos formats, materials i textures en 3D que no només destaquen la personalitat de la marca, sinó que també realcen la sensació de comoditat i els avantatges de les soles i materials utilitzats en els sabatilles atlètiques o de córrer de Nike.





Una coreografia visual:

El logotip Swoosh pren vida sobre un fons geomètric de tipus triangle bisellat, ballant com un rombe en moviment amb un efecte tipus Ona, vaivé. Aquesta coreografia visual en constant canvi crea un dinamisme únic que reflecteix l'energia i el moviment associats amb la marca.

Escenaris canviant. Històries en moviment:

Mitjançant un bucle creatiu, portem el Swoosh a diferents entorns. Des del material atlètic que ressalta les característiques de les soles fins a una transició amb defectes que revela la icònica imatge de Nike i les lletres M A D R I D plenes d'icosaedres contra el fons anterior, creant una màscara de retall. Seguidament, el logotip apareix format per esferes o altres formes suaus. Cada canvi d'escena és una narrativa visual que celebra la diversitat i la innovació.

Formes en evolució:

No ens conformem amb la simplicitat. El Swoosh es reinventa en cada bucle, ja sigui format per esferes que evocan la perfecció del disseny o prenent formes suaus que ressalten l'elegància i el rendiment en gimnàstica, crossfit i atletisme.





La història darrere de la marca i el seu logotip es remunta a la mitologia grega. El nom, Nike, prové de la deessa alada de la victòria. El famós logotip de la firma, conegut com el Swoosh, és una icona que representa l'ala de la deessa Niké.

El disseny del logotip en 3D del Nike Swoosh ha estat un repte en totes les seves fases: des de la concepció inicial de la idea i el disseny fins a la meticulosa creació del guió gràfic i del moodboard, el desenvolupament de contingut, l'animació en 3D, els gràfics en 2D en moviment i l'etapa de postproducció. Cada fase ha estat un viatge de creativitat i precisió.

Altres formes de fer les coses (3D) (animació) (anamòrfic) creen noves experiències en diferents (espais).

Channel4you. Som un estudi creatiu i estratègic que ofereix solucions innovadores per a la comunicació audiovisual. Formem part de l'equip de continguts de LEDDREAM Group. A Channel4You ens encarreguem de crear i gestionar contingut per a pantalles, aparadors i diverses plataformes digitals, adaptant-lo a les necessitats i objectius de cada client. Els nostres serveis abasten la fase estratègica, des de la conceptualització de la idea, la definició de tecnologies, el disseny de productes, la creació i el desenvolupament de continguts, com ara animacions en 3D, gràfics en 2D en moviment, storyboards, mapatge de vídeo, RV/RA, postproducció i suport postvenda. Contacta'ns a hello@channel4you.es. Estem desitjant col·laborar amb tu i ajudar-te a crear peces artístiques mai vistes abans i atractives per als teus clients."


Últimes noticies