SCROLL

Carhartt WIP obre la seva segona flagship en el barri del Born Barcelona⁠ de la mà de LEDDREAM

Carhartt WIP obre la seva segona flagship en el barri del Born Barcelona⁠ de la mà de LEDDREAM

La marca americana de roba workwear continua expandint-se a Espanya. CarharttWIP #WorkInProgress va anunciar l'obertura de la seva segona botiga i espaiosa que cobreix més de 400 metres quadrats, repartits en dues grans plantes. Situada en l'edifici històric del carrer Plaza Comercial, en el cèntric i popular barri del Born, a Barcelona, la botiga va ser dissenyada pel reconegut arquitecte milanès Andrea Caputo. Amb la seva estètica oberta i industrial, l'espai de dos pisos presenta mobles minimalistes i tocs elegants, com una estructura de fusta de noguera brillant que connecta els pisos. La botiga també ha integrat instal·lacions audiovisuals d'última generació per a crear una experiència de compra única. El resultat és un espai que captura l'essència de la marca mantenint l'encant històric de l'edifici.

Flagship Carhartt WIP, El Born






Carhartt WIP va obrir les seves portes el mes de desembre passat de la que s'ha convertit des d'aquest moment a la seva botiga insígnia i més top de Barcelona. (Foto Crèdit: Binarymag.es).



Carhartt WIP va ser fundada en 1994 per Edwin Faeh, amb l'objectiu de comercialitzar a Europa els productes de la marca, i actualment batejada com Carhartt Work In Progress (WIP). A partir d'aquest moment, la marca va començar a dissenyar les seves pròpies col·leccions, combinant l'estil estatunidenc i inspirant-se a la roba de treball original de Carhartt WIP.





Carhartt WIP també té botigues a Madrid, València, Bilbao i Eivissa. A més, la marca també té el seu propi departament de música i el seu propi equip de skate. A nivell internacional, la marca és present en 80 diversos països de tot el món com ara Alemanya, França, Londres, Austràlia, el Japó o Corea del Sud. Si estàs a Barcelona, no oblidis visitar la botiga Carhartt. T'encantarà!.



LEDDREAM Group s'ha fet càrrec de la instal·lació de les tres botigues, des de la fase de conceptualització, disseny i enginyeria fins al subministrament i implementació de diverses tecnologies audiovisuals per als seus llançaments. Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!. Explora més projectes innovadors, aquí

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies