SCROLL

Barcelona Supercomputing Center confia en LEDDREAM, Vogel’s Products BV i Philips Professional Displays, per a la instal·lació dels seus equips audiovisuals

Barcelona Supercomputing Center confia en LEDDREAM, Vogel’s Products BV i Philips Professional Displays, per a la instal·lació dels seus equips audiovisuals

El Barcelona Supercomputing Center – Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) està especialitzat en computació d'alt rendiment (HPC) i gestiona el Mare Nostrum, un dels ordinadors més potents d'Europa situat a la capella Torre Girona de Barcelona.


l BSC està al servei de la comunitat científica internacional i de la indústria que necessiti recursos HPC. El seu equip de recerca multidisciplinar i les seves instal·lacions computacionals, inclòs el MareNostrum, converteixen el BSC en un centre internacional d'excel·lència a e-Ciencia.


El repte plantejat era instal·lar diverses pantalles que poguessin ser transportades fàcilment d'una sala de reunions a una altra i proporcionar així agilitat i eficiència als científics del centre.


Per a les seves sales de reunions necessitaven equips audiovisuals amb suports de fàcil ús, bon disseny, qualitat i resistència.


Repte:



  • Per a cada sala de reunions, calia comptar una pantalla instal·lada de manera que es pogués traslladar fàcilment d'una sala a una altra.

  • Buscaven una solució de muntatge que unís un disseny atractiu i, alhora, resistència i fiabilitat.

  • La distància entre eixos havia de ser com més petita millor, amb una base de rodes estreta.


Solució:



  • Instal·lem diverses pantalles de gran format, que disposen de més de 2 entrades HDMI, funció FIAL OVER ia més oferim garantia postvenda in situ.

  • Utilitzem els suports trolley Connect-it de Vogel's, pel seu disseny atractiu i alhora, resistència i fiabilitat. A més, una altra característica important va ser tenir en compte la distància entre eixos, havia de ser el més petita possible i amb una base de rodes estreta per poder moure les pantalles amb facilitat.


Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!. Explora més projectes innovadors, aquí




Supercomputing barcelona

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies