SCROLL

Webinar: Vols conèixer com la il·luminació digital es converteix en un element fonamental dels espais contemporanis?

Webinar: Vols conèixer com la il·luminació digital es converteix en un element fonamental dels espais contemporanis?
















Et convidem a explorar la implementació d'aquest projecte: un concepte innovador d'il·luminació digital de més de 1.100m2 integrat en el sostre del centre comercial L'illa.

No et perdis el nostre emocionant webinar sobre #iluminacióndigitaldinàmica! 🚀 🚀

T'animem a explorar la implementació d'aquest projecte: un concepte innovador d'il·luminació digital de més de 1.100m2 integrat en el sostre del centre comercial L'illa.

Presentat per dues ments creatives excepcionals: Laura Quintana Fernández de Batlleiroig i Víctor Valcárcel Carracedo de LUMALIA Studio, aquest esdeveniment promet inspirar-te i deslumbrar-te. Submergeix-te en converses apassionants sobre disseny, arquitectura i il·luminació digital, i descobreix com aquestes disciplines es fusionen per crear experiències impactants.

Assegura el teu lloc ara mateix en aquest enllaç i prepara't per a un viatge emocionant cap a la llum i la creativitat. Organitzat per Avixa. No et ho pots perdre! 🌈✨



PROJECTE: Un enorme llenç de il·luminació digital de 1.100 metres quadrats captiva al centre comercial L'illa Diagonal.

En col·laboració amb el prestigiós estudi d'arquitectura i Lighting Design, ha donat vida a una superfície dinàmica de 1.100 metres quadrats, que mostra un testimoni de la integració arquitectònica i el disseny d'il·luminació.

A L'illa Diagonal, el sostre es transforma en un cautivador llenç digital i els moviments abstractes de llum i color ballen en harmonia, creant cels animats que semblen prendre vida; i a través del joc d'ombres, s'entreguen experiències immersives, creant diverses atmosferes per sorprendre als usuaris i assistents de l'espai.



Organitzat per AVIXA

INSCÍBETE AQUI:







Últimes noticies