SCROLL

LED DREAM Group abandera la innovació arquitectònica a Madrid i Barcelona

LED DREAM Group abandera la innovació arquitectònica a Madrid i Barcelona

Un Impacte Significatiu en el Disseny d'Interiors i l'Arquitectura Contemporània


LED DREAM Group continua liderant la innovació, marcant un impacte significatiu en el camp del disseny d'interiors i l'arquitectura contemporània.

Els seus projectes innovadors combinen la tecnologia LED amb sistemes d'il·luminació avançats per crear espais únics que destaquen per la seva pròpia personalitat. Aquests espais reflecteixen el compromís de les empreses i marques amb l'estalvi energètic i adopten una nova alternativa configurativa d'espais.

Gràcies a aquests projectes, s'està deixant una empremta significativa en l'arquitectura de les principals ciutats espanyoles, mostrant l'avantguarda del que es pot aconseguir combinant disseny, arquitectura i tecnologia.

Quatre Projectes que Exemplifiquen Aquesta Tendència


L’Illa Diagonal, Barcelona


El centre comercial ha inaugurat un sostre digital interactiu, revolucionant el sector retail amb una instal·lació de 1.100 metres quadrats i més de 200.000 píxels. Amb aquesta tecnologia, permet projectar aurores boreals i paisatges imaginaris, creant una experiència immersiva única per als visitants.




Espai Mataró Connecta, Mataró


Inspirat en els elements sensorials de la localitat, el mar i la muntanya, aquest espai compta amb una façana multimèdia interactiva de 36 metres d'amplada amb més de 300 làmines, transmetent "Paisatges Sonors i Sensacions de Mataró". Una experiència visual i auditiva sense precedents.



Vestíbul d'Oficines Corporatives Álaba 111, Barcelona


Aquest edifici, el primer a Espanya certificat com a WiredScore, destaca per la seva infraestructura digital avançada i connectivitat. L'entrada de l'edifici s'ha transformat amb 350 metres lineals d'il·luminació digital dinàmica, fusionant tecnologia LED amb arquitectura innovadora.


Pub Babilon, Galícia


Aquest pub gallec s'ha convertit en un referent de la il·luminació LED RGB integrada gràcies al seu sostre digital cel·lular o paramètric. Aquest projecte demostra com el disseny modern i la tecnologia LED poden crear espais únics i atractius.

Però aquests només són exemples de la feina de LED DREAM Group. La companyia també ha col·laborat en la creació de vestíbuls immersius en edificis emblemàtics com l'Edifici Urbit i l'Edifici Beatriz. També han treballat en altres projectes com el Diagonal 123 i el Velázquez 86D, elevant l'experiència dels visitants amb una fusió de tecnologia LED i arquitectura moderna.


L'Arquitectura al Servei de la Productivitat i el Benestar


En l'àmbit del disseny d'interiors i l'arquitectura contemporània, la innovació està orientada a millorar la productivitat i el benestar dels equips de treball.

Es tracta de projectar espais com vestíbuls cridaners i sales de múltiples usos que milloren l'experiència de l'usuari.

Aquest procés d'innovació es impulsa mitjançant la integració de tecnologia LED, sistemes d'il·luminació avançats i equipament audiovisual d'última generació, transformant els espais de treball en ambients més eficients i relaxants.



"Aquests avenços no només creen entorns immersius, sinó que també milloren la comunicació i la col·laboració entre els equips, fomentant un ambient de treball més productiu i participatiu," expliquen des de LED DREAM Group, que veuen com la il·luminació personalitzada és capaç d'adaptar-se a les necessitats específiques, integrant elements naturals i zones de descans en els nous edificis.

 

----

 

 

Sobre Lumalia Studio: Lumalia Studio, pertany a la companyia del grup LEDDREAM i es especialitza en la creació i execució de projectes d'il·luminació digital dinàmica. El seu enfocament es basa en integrar idees i creativitat amb tècniques i tecnologies innovadores per oferir solucions úniques i diferenciadores. A Lumalia, dissenyem i creem conceptes lumínics a partir d'una cuidadosa selecció de productes que s'ajusten als nostres alts estàndards de qualitat i a la nostra àmplia experiència professional. A més, ens destaquem per fabricar luminàries Ad-Hoc, és a dir, luminàries personalitzades i adaptades específicament als projectes dels nostres clients. Estem compromesos a oferir la millor experiència lumínica possible, i per això oferim solucions que s'ajustin perfectament a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Més informació: atencioncliente@lumalia.es / www.lumalia.es


Últimes noticies