SCROLL

Tiege Tech revolutionizes the transparent led display market with its innovative products

Tiege Tech revolutionizes the transparent led display market with its innovative products

Tiège Tech, especialitzat en el disseny i fabricació de pantalles led, continua el seu creixement gràcies a la customització de projectes digitals protagonitzats per la seva nova generació de producte led transparent. Els productes de Tiège Tech estan dissenyats per a la seva integració en múltiples ubicacions, sent fàcilment adaptable a diverses superfícies i suports irregulars, on la transparència és imprescindible. Es tracta de productes molt flexibles, disponibles amb píxel pitch des P6,5 fins P20-40mm.


Sense Cabinet, més lleuger i més prim


Les pantalles led transparents de Tiège Tech tenen un gruix de 3 mm i 3,5 kg / ㎡. Això es pot aconseguir gràcies a díodes i PCBs de tan sols 0,5 mm. La seva tecnologia patentada Bare Wafer, única a nivell mundial, permet una elevada dissipació de calor, molt més eficient, el que comporta mantenir una temperatura baixa constant. El baix consum d'energia i la bona dissipació de calor afecten directament la vida útil del producte, molt més perllongada. Aquesta tecnologia aplicada permet una personalització gairebé total, tant en mesures com en formes diferents per adequar-se a cada espai, oferint una alta transparència des de qualsevol angle. Un dels projectes més recents en què s'ha instal·lat aquest tipus de pantalla LED Transparent, el podem trobar en una de les botigues de Naturgy. La contínua aposta per la sostenibilitat mediambiental i la inversió en tecnologia neta, han fet decantar-se a aquest client per la implementació de tecnologia LED de Tiège en una de les botigues pilot a Madrid.


El projecte, liderat per la companyia LUK HIAR, ha comptat amb la col·laboració del seu partner LED DREAM, especialista en solucions Led Indoor i Outdoor, qui com a distribuïdor exclusiu a Espanya i Andorra de Tiège Tech va subministrar una pantalla led transparent en aparador, de mesures 2 x 1 m, amb pitch 6,25 mm. Disposa d'una lluentor totalment regulable de fins a 5.000 nits, de manera que hi hagi una perfecta visualització de l'contingut tant de dia com de nit. Des LED DREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, seguim aportant noves solucions digitals als nostres partner i clients!


 





Veure més notícies

Últimes noticies