SCROLL

Simon va presentar “Organic Light” – Un oasi digital que va captivar a la fira Light+Building Frankfurt 2024 de la mà de Lumalia Studio

Simon va presentar “Organic Light” – Un oasi digital que va captivar a la fira Light+Building Frankfurt 2024 de la mà de Lumalia Studio

Simon va presentar les seves últimes innovacions per a llar, oficina i ciutat a la principal fira de llum i tecnologia, Light + Building Frankfurt 2024. Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de 2.169 expositors i 151.192 visitants, amb un 51% provinent de fora d'Alemanya.

Entre els productes destacats es troba Organic Light, una proposta d'il·luminació urbana dinàmica de darrera generació que genera atmosferes envoltants a través del moviment i el color de la llum. El disseny de l'estand, ubicat al hall d'il·luminació tècnica, va estar a càrrec de l'estudi Antoni Arola, i en col·laboració de l'estudi Jordi Tamayo, que van destacar pel seu disseny interior i concepte espacial, oferint un espai càlid i acollidor.


Donant forma a un oasi digital que va més enllà de la immersió sensorial, aquest espai representa una fusió única de tecnologia i art, on la llum es converteix en un mitjà per crear experiències emocionants i memorables




Aquest espai es transforma en un ambient envoltant i captivador mitjançant les seves diferents escenes lumíniques, responent a les necessitats del moment, des de l'amplitud i la llum dels cels oberts fins a la intimitat i calidesa de les aurores. Dissenyada com un santuari de colors celestials dins d'una estructura en forma de cúpula, actua com un llenç tridimensional per a les projeccions de llum, proporcionant una plataforma dinàmica per a l'expressió artística i la creativitat.



Aquesta instal·lació va capturar l'essència d'atmosferes vibrants amb la seva innovadora llum dinàmica de disseny, composta per panells digitals amb un difusor tèxtil tensat dissenyat per Lumalia Studio i un sistema de control intel·ligent controlat per Protopixel. Cada detall ha estat cuidadosament dissenyat per oferir una experiència immersiva i sorprenent que desafia les expectatives i estimula els sentits.



Organic Light és una solució amb enfocament tecnològic que s'integra de forma elegant i natural amb l'arquitectura circumdant de les ciutats actuals, emfatitzant la naturalesa a través de la seva il·luminació canviant i oferint solucions dinàmiques i de darrera generació per a les ciutats.



Amb un compromís sòlid cap a la innovació, el disseny i la tecnologia, Simon continua posicionant-se com a líder global en solucions d'il·luminació i tecnologia. El seu objectiu és ampliar la seva oferta, especialitzant-se encara més en projectes d'il·luminació experiencial i la seva gestió, amb la finalitat d'oferir experiències úniques i emocionants que inspiren.



Credits: Pictures by Simon


Lumalia Studio: Vam ajudar a Simon a donar vida a la seva visió amb Organic Light, una peça lumínica que deslumbra per la seva creativitat i elegància. En col·laboració amb el nostre equip, Simon va aconseguir plasmar la seva inspiració en una instal·lació que redefineix el concepte d'il·luminació artística.


#OrganicLight by Simon




----

 

 

Sobre Lumalia Studio: Lumalia Studio, pertany a la companyia del grup LEDDREAM i es especialitza en la creació i execució de projectes d'il·luminació digital dinàmica. El seu enfocament es basa en integrar idees i creativitat amb tècniques i tecnologies innovadores per oferir solucions úniques i diferenciadores. A Lumalia, dissenyem i creem conceptes lumínics a partir d'una cuidadosa selecció de productes que s'ajusten als nostres alts estàndards de qualitat i a la nostra àmplia experiència professional. A més, ens destaquem per fabricar luminàries Ad-Hoc, és a dir, luminàries personalitzades i adaptades específicament als projectes dels nostres clients. Estem compromesos a oferir la millor experiència lumínica possible, i per això oferim solucions que s'ajustin perfectament a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Més informació: atencioncliente@lumalia.es / www.lumalia.es


Últimes noticies