SCROLL

LEDDREAM Group va presentar un tour tecnològic privat al centre comercial L’illa a Barcelona

LEDDREAM Group va presentar un tour tecnològic privat al centre comercial L’illa a Barcelona




Barcelona esdevingué una vegada més l'epicentre de la fira audiovisual més gran del món, Integrated Systems Europe (ISE), que es va celebrar del 30 de gener al 2 de febrer de 2024 a la Fira de Barcelona.


Aquest any, vam ser seleccionats un cop més per ISE, la principal fira mundial del sector audiovisual, per oferir un exclusiu recorregut tecnològic guiat als visitants durant l'esdeveniment, oferint-los l'oportunitat de presenciar les implementacions de noves tecnologies i conèixer tots els detalls de la renovació del centre comercial. Vam explorar com es va dur a terme aquest projecte, des del fascinant concepte d'il·luminació digital integrat en un sostre dinàmic fins als pantalles LED distribuïdes estratègicament arreu del centre comercial.


El 2 de febrer, LEDDREAM Group, en col·laboració amb la direcció del centre comercial L'illa Diagonal, l'estudi d'arquitectura Batlleiroig i Lumalia Studio, va realitzar un exclusiu recorregut tecnològic per als visitants durant la fira ISE, l'esdeveniment més important del món en el sector audiovisual. L'esdeveniment va tenir lloc al mateix centre comercial L'illa, on vam presentar tots els detalls fascinants d'aquesta renovació i vam descobrir com es va dur a terme aquest projecte: un concepte innovador d'il·luminació digital integrat en un sostre dinàmic i pantalles LED distribuïdes estratègicament arreu del centre comercial. Aquests elements no només contribueixen a l'estètica general, sinó que també ofereixen als visitants de L'illa a Barcelona una experiència visual única.


El recorregut es va centrar en arquitectura, il·luminació digital i tecnologia.



Aquest recorregut emocionant va comptar amb presentacions de destacats professionals: Gerard Cutal, Gerent del centre comercial L'illa; Laura Quintana, Associada i Arquitecta a Batlleiroig; Víctor Valcárcel, Director Creatiu a Lumalia Studio; i Carlos Delgado, Director d'Operacions de LEDDREAM Group. Junts, van aprofundir en la realització d'aquest projecte, desxifrant objectius, reptes i perspectives arquitectòniques, mentre exploraven l'impacte de la tecnologia en la il·luminació, el disseny i la creació d'experiències. Entre els elements digitals que van destacar al passadís del segon pis hi havia les dues impressionants pantalles LED que creen una experiència visual sorprenent. Juntament amb el sostre digital, aquestes pantalles atrauen l'atenció dels visitants de manera camaleònica.



El sostre de L'illa Diagonal es converteix en un fascinant llenç digital i, a través de moviments abstractes de masses de llum i color, dansen en harmonia, creant cels animats que semblen prendre vida.



A més, els visitants van explorar el procés de creació, els motius que el van impulsar i els llocs estratègics on es va desplegar la tecnologia LED, la il·luminació digital dinàmica, així com els principis fonamentals de disseny i arquitectura. Des de la concepció fins a la implementació d'aquest innovador concepte d'il·luminació digital al sostre i la incorporació de diverses pantalles LED arreu del centre comercial. Aquesta fascinant renovació del centre comercial L'illa es converteix en un refugi urbà on la creativitat, la tecnologia i l'arquitectura s'entrellacen oferint una experiència inoblidable per a tots els qui explora aquest espai únic.



---

Sobre LEDDREAM Group: Somos una compañía de ingeniería audiovisual, nos especializamos en brindar soluciones tecnológicas basadas en pantallas LED, creación de contenidos digitales e iluminación digital dinámica. Diseñamos, inspiramos y colaboramos en la creación de nuevos espacios digitales y funcionales, adaptados a cualquier tipo de arquitectura o espacio utilizado. Como partner tecnológico proveemos las soluciones más innovadoras del mercado, con el objetivo de dar vida a los espacios, generando experiencias interactivas y digitales memorables que atraen a los visitantes e usuarios. Disponemos de un showroom virtual, en el que podrás conocer todas nuestras soluciones tecnológicas. Reserva tu espacio a mkt@leddream.es



Últimes noticies