SCROLL

LEDDREAM Group va estar present a l’ISE 2024 juntament amb els seus principals socis. Un tsunami d’innovació audiovisual

LEDDREAM Group va estar present a l’ISE 2024 juntament amb els seus principals socis. Un tsunami d’innovació audiovisual



Integrated Systems Europe (ISE) 2024 ha marcat un avenç a Barcelona, amb rècord d'assistents i empreses participants. Celebrant el seu 20è aniversari, la fira de la indústria audiovisual professional més gran d'Europa ha superat les seves millors xifres fins a la data, amb més metres quadrats i assistents que mai. El retorn dels visitants xinesos ha impulsat l'esdeveniment, buscant noves oportunitats comercials en un mercat europeu crucial. El creixement continu de l'ISE des del seu trasllat a Barcelona ha estat evident, i s'espera encara més expansió amb l'ampliació del recinte firal a L'Hospitalet de Llobregat. Amb més de 1.400 expositors, inclosos líders del sector com Samsung, LG, Philips i Panasonic, l'ISE 2024 ha presentat les últimes tendències en productes audiovisuals, amb un enfocament en pantalles transparents, gegants i ultrafines. A més, la fira ha estat una finestra per al sector audiovisual català, que ha experimentat un creixement significatiu en ingressos i ocupació. L'ISE impulsa el sector audiovisual de Barcelona, el 7% del PIB de la ciutat.


La fira audiovisual ISE 2024 tanca aquest divendres 2 de febrer la seva edició amb un impacte de gairebé 400 milions a la ciutat i 1.400 expositors.


Durant la fira, LEDDREAM Group va estar present juntament amb els seus principals socis, destacats fabricants globals, que ens van oferir l'oportunitat d'explorar els seus estands i descobrir les seves últimes innovacions en tecnologia audiovisual. LG Espanya, Philips PPDS Business Solutions, Samsung Espanya.


En general, l'ISE 2024 ha consolidat la seva posició com a un esdeveniment líder en la indústria audiovisual, destacant la innovació i la col·laboració en el sector.





Les pantalles LED continuen deslumbriant-nos amb la seva constant evolució. Cada any, esdeveniments com l'ISE ens mostren el potencial il·limitat d'aquesta tecnologia per captivar audiències i transformar espais. En el passat, ens vam meravellar davant les noves formes que aquestes pantalles adoptaven, i l'any passat, en l'ISE 2023, vam presenciar l'inici d'una revolució més enllà de la tradicional pantalla plana, amb la introducció de pantalles transparents, realitat virtual i augmentada, entre d'altres avanços.





Va ser una experiència emocionant i enriquidora que ens va permetre submergir-nos en les tendències més innovadores del sector. Gràcies als nostres socis i clients que es van unir a nosaltres en aquesta gira. Ens veiem l'any vinent!



Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisuals. ¡Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!






Sobre LEDDREAM Group: Som una companyia d'enginyeria audiovisual, especialitzada en oferir solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat, amb l'objectiu de donar vida als espais, generant experiències interactives i digitals memorables que atreuen els visitants i usuaris. Disposem d'un showroom virtual, on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques. Reserva el teu espai a mkt@leddream.es.


Últimes noticies