SCROLL

La major fira audiovisual del món ISE 2022 arriba a Barcelona

La major fira audiovisual del món ISE 2022 arriba a Barcelona

L'exhibició audiovisual i d'integració de sistemes més gran del món arriba a Barcelona del 10 al 13 de maig de 2022.

ISE 2022 BarcelonaEl director executiu de Integrated Systems Events, Mike Blackman, ha dit avui en una roda de premsa: “Estic encantat i tinc l'immens plaer d'estar avui aquí, cinc anys després que Integrated Systems Events i els seus copropietaris AVIXA i CEDIA decidissin traslladar a Barcelona la fira Integrated Systems Europe. Després d'una etapa de 16 anys a Amsterdam, va arribar el moment que trobéssim una nova llar per a celebrar el nostre esdeveniment, i en només dues setmanes, ISE 2022 obrirà les seves portes en Fira de Barcelona Gran Via”. ISE és l'aparador on els fabricants i proveïdors de serveis presenten les innovacions de tecnologia *AV professional més recents desenvolupades per als sectors del mercat comercial i residencial.

Més de 800 exhibidors, distribuïts en sis Zones Tecnològiques situades en cinc pavellons de la Gran Via, mostraran l'últim en el AV multipropòsit. Respecte al sector AV comercial, els assistents podran explorar les últimes tecnologies AV d'avantguarda concebudes per a diversos sectors comercials que se centren en l'aprenentatge, esdeveniments en viu, món de l'espectacle, *retail, conferències i col·laboració, seguretat i atenció mèdica, per nomenar només alguns. Algunes de les marques líders que exposaran en *ISE 2022 inclouen Alfalite, Barco, Christie, Google, *KNX, *LANG, Microsoft, Panasonic, Samsung, *Shure, Sony i Zoom.

ISE 2022 BarcelonaEn el que competeix a l'àmbit residencial, els visitants podran gaudir de les novetats en televisors de pantalla plana, altaveus de sostre, projectors, pantalles de projecció, sales de cinema, il·luminació i sistemes de seguretat. Artcoustic, Crestron, L-*Acoustics, Rako Controls, Sony i Storm Àudio figuren entre algunes de les principals marques residencials que exhibiran en ISE 2022, però hi ha moltes més. ISE reuneix la comunitat AV. A més d'oferir valuoses oportunitats per a establir contactes, té molt a oferir, tant als exhibidors com als assistents. Hi haurà un programa de conferències distribuïdes durant cinc dies on s'abordaran aspectes que varien des de la tecnologia per al retail fins a les sales de control, els esdeveniments en directe, l'educació i fins i tot els superyates. Més de 150 referents i experts han confirmat la seva participació en el programa diari.

Es facilitaran, a més, oportunitats de desenvolupament professional a través de programes de certificació i aprenentatge, a càrrec de AVIXA i CEDIA, impartits en el recinte firal, així com en altres parts de la ciutat.

“AVIXA s'enorgulleix de ser copropietari de ISE amb CEDIA i no podríem estar més emocionats amb la nostra nova llar a Barcelona”, diu David Labuskes, CEO de AVIXA. “Esperem continuar la nostra sòlida associació amb la ciutat de Barcelona, així com estrènyer la nostra relació amb Fira de Barcelona. Aquestes relacions es van formar abans de la pandèmia i es van enfortir durant aquesta. Estic segur que continuaran estrenyent-se mentre mirem cap a un gran futur per a la indústria audiovisual i per a ISE”.

Daryl Friedman, president i CEO de CEDIA, comenta: “Les fires comercials presencials constitueixen una veritable pedra angular per a la nostra indústria i les hi ha tirat molt de menys en els últims dos anys. No obstant això, al mateix temps, persones de tot el món han descobert que les seves llars, a través d'una tecnologia ben integrada, poden constituir un eix central per a tots els aspectes de les seves vides, per la qual cosa el moment del retorn de ISE no podria ser millor".

El discurs principal d'inauguració de ISE 2022 el primer dia serà de Refik Anadol: «Exploring the Heritage of Tomorrow [Explorant el patrimoni del demà]», el 10 de maig a les 18:00h. Refik és un destacat artista en els mitjans de comunicació a nivell mundial i pioner en l'estètica de les dades i intel·ligència artificial. També tindrà lloc un esdeveniment especial en la façana de la Casa Batlló la tarda del dissabte 7 de maig, fruit de la col·laboració entre Refik Anadol, OFFF Barcelona —un festival de creativitat, art i disseny digital— i ISE 2022.

El segon serà Alan Greenberg, amb «Next Generation Immersive Entertainment [Entreteniment immersiu de pròxima generació]», l'11 de maig a les 18:00h. Com a director executiu i cofundador de Illuminarium, Alan Greenberg està al capdavant d'una innovadora empresa d'entreteniment experimental global creada per referents mundials en immersió cinematogràfica, contingut interactiu i disseny teatral.

ISE també s'enorgulleix de presentar l'experiència d'art immersiu de ISE. Enguany, ISE ha col·laborat amb la guardonada empresa Exhibition Hub en la creació d'una excepcional instal·lació artística de realitat virtual de 650m² situada en la Fira Gran Via, que combina diverses de les seves premiades experiències d'art immersiu.

A més es podrà gaudir en la Plaça d'Espanya d'I RISE, un increïble espectacle de projecció immersiva que explorarà temes com l'esperança, la regeneració i la renovació. La seva creació i producció ve de la mà de Flaix Studio, amb seu a Barcelona, i podrà veure's cada tarda des del dilluns 9 de maig fins al dimecres 11 de maig a les 21.00 h. També tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig en el pavelló 4 de Gran Via IOT Solutions World Congress (IOTSWC), el major esdeveniment internacional dedicat a la transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives. La celebració conjunta de tots dos esdeveniments suposarà una oportunitat excepcional per a explorar la confluència de dos conjunts diferents de tecnologies disruptives. En IOTSWC confluiran els principals experts i empreses que treballen en intel·ligència artificial, bessons digitals, Internet de les coses i computació quàntica. L'objectiu d'aquesta cooperació es basa a posar en relleu els punts en comú que ofereixen noves idees i serveixen d'inspiració tant als assistents com als expositors.

ISE en números: dades i xifres per a 2022 i més enllà

Expectatives de creixement

-Es preveu un creixement de la indústria AV que aconseguirà els 329000 milions de dòlars en 2026, amb taxes de creixement mitjà de 7,2% de *TCAC
-A Espanya, els ingressos procedents de la tecnologia *AV professional van fregar els 3000 milions d'euros en 2021 i s'espera que augmentin en un 6,2% en 2026
-Es preveu que ISE creixi des de 800 expositors en 2022 a 1775 en 2026.
Això es reflectirà en un augment de la superfície útil neta: des de 42000m² fins més de 77000m² en 2026.
-Per a 2023, ISE contribuirà amb 250-300 milions d'euros a l'economia local de Barcelona, incrementant-se fins als 500 milions d'euros en 2026 (Font: UFI).

*Font Informe IOTA de AVIXA

Vols aconseguir una entrada?

Després d'un llarg període d'incertesa, ISE torna a la normalitat, i és per això que ens complau convidar-vos al costat del nostre partner Philips PPDS a participar en aquest gran esdeveniment, només has d'utilitzar aquest codi: LBTNNJV1 i aconseguir la teva entrada aquí

Assegura't de seguir-nos en LinkedIn i usar l'etiqueta #ISE2022 per a obtenir notícies actualitzades, així com informació d'allò més destacat de l'esdeveniment i totes les noves solucions tecnològiques més interessants del sector.

Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!


Últimes noticies