SCROLL

ISE 2022 es posposa a Maig per l’impacte de la pandèmia

ISE 2022 es posposa a Maig per l’impacte de la pandèmia

“Aixecar-se. Reconnectar. Encendre el futur” és el lema de ISE 2022, la major fira de tecnologia audiovisual del món se celebrarà a Barcelona, del 10 al 13 de Maig. Els organitzadors han decidit posposar-la de febrer a maig, a causa dels alts nivells de contagis que s'estan registrant a Europa. El que no canvia és la ubicació on se celebrarà la fira, que continuarà sent la Fira de Barcelona Gran Via.

Mike *Blackman, el director gerent de Integrated System Events, comenta: “Hem estat seguint de prop les condicions a Europa i hem estat treballant àrduament per a equilibrar les preocupacions de salut i seguretat amb la necessitat de comerç i interacció en persona. Ha estat un moment desafiador per a molts en els últims dos anys i, encara que estem ansiosos per reunir-nos amb tots en ISE 2022, escoltem els nostres expositors, propietaris i parts interessades, hem acordat que el millor és posposar el saló tres mesos".

“En traslladar l'esdeveniment a la primavera, brinda temps perquè la nostra comunitat es reequilibri i perquè es reprengui la confiança en els viatges i reunions internacionals. Treballarem en estreta col·laboració amb tots els nostres expositors i parts interessades per a garantir una transició sense problemes a les noves dates. Esperem rebre a la comunitat *AV global en *ISE 2022 al maig en la nostra nova casa a Barcelona”.

El que podràs veure en ISE 2022

Aprofitant l'ampli i modern local en la *Fira de Barcelona Gran Via, la nova seu del *ISE proporciona un ampli espai per a un nou enfocament de la sala d'exposicions. Sis zones tecnològiques, disposades entre cinc amplis pavellons, agruparan els expositors en les principals àrees tecnològiques, la qual cosa simplifica als delegats la planificació de la seva visita i que trobin i comparin la gran varietat de solucions que necessiten per als seus projectes d'integració. Aquestes sis zones són:


  • Zona multitecnològica (Pavellons 3 i 5)

  • Senyalització Digital i *DooH (Pavelló 6)

  • Àudio (Pavelló 7)

  • NOU: Tecnologia de l'educació i les comunicacions unificades (Pavelló 2) - zones recentment combinades

  • NOU: Residencial i Edificis Intel·ligents (Pavelló 2) - zones recentment combinades

  • NOU: Il·luminació i Posada en Escena (Pavelló 7) - amb una zona especial d'exposició d'il·luminació.


Integrated Systems Europe, ISE 2022, se suspèn fins a Maig. Per a més informació, visiti www.iseurope.org

Més oportunitats per a fer networking en ISE 2022

Feria Audiovisual ISE 2022 led dream

Sobre Integrated Systems Europe: Integrated Systems Europe (ISE) és la fira d'integració de sistemes audiovisuals de referència en el món. L'esdeveniment anual ofereix un aparador únic de tecnologies i solucions per a aplicacions comercials i residencials. L'àmplia exposició es complementa amb un programa de desenvolupament professional de cinc dies de durada organitzat pels copropietaris de la fira, *AVIXA i *CEDIA. ISE també presenta una sèrie de conferències, xerrades i esdeveniments que tenen lloc abans i durant la fira. ISE 2022 se celebrarà del 10 al 13 de Maig del 2022 en el complex Fira de Barcelona, Gran Via.

ISE 2022 acollirà a expositors que mostraran les últimes tecnologies per al sector *retail. La zona de senyalització digital i DOOH, en el pavelló 6, serà el centre d'atenció, ja que en ella s'exposaran tot tipus de cartells i pantalles, des d'unitats transparents i flexibles fins a les quals es controlen mitjançant el tacte, la veu i els gestos. En aquest pavelló hi haurà proveïdors que cobreixen tot l'ecosistema de solucions de senyalització digital, incloent programari de senyalització digital, reproductors multimèdia i controladors de pantalla.

Font: Avixa i Cedia

 


Últimes noticies