SCROLL

Dues escultures artístiques lluminoses creades per Maurici Ginés il·luminen la Fira dels Reis a la Gran Via de Barcelona

Dues escultures artístiques lluminoses creades per Maurici Ginés il·luminen la Fira dels Reis a la Gran Via de Barcelona

Encara podeu visitar i gaudir d'aquestes increïbles escultures lluminoses a Barcelona fins al 6 de Gener!

Vine a Les Corts i deixa't deslumbrar per la bellesa d'aquestes escultures lluminoses dissenyades per Maurici Ginés. 🌟 Experimenta la màgia de les seves llums vibrants, formes captivadores i colors brillants que transformen l'espai i et transporten a un univers artístic únic.




El disseny i concepte d'aquestes escultures artístiques lluminoses van ser liderats per Artec Studio. El nostre equip d'il·luminació, Lumalia Studio, va gestionar la fabricació, instal·lació, muntatge i posada en marxa de totes dues escultures.



ESCULTURES ARTÍSTIQUES LLUMINOSES DISENYADES PER A NAVIDAD

Per a la Fira dels Reis a la Gran Via, el disseny recorda a la Sagrada Família; juguen amb el simbolisme dels regals i els Reis Mags, continuant la màgia i l'encant d'aquesta celebració de Nadal.




🎁 Inspirades en el caràcter simbòlic dels regals infantils i els Reis Mags, aquestes instal·lacions prenen com a referència els clàssics jocs infantils de cordons. Es manifesten com dues estructures geomètriques a gran escala, convidant a moments de pausa, abraçada i interacció entre nens, famílies i amics.




📍 Situades a les interseccions de la Gran Via amb els carrers Comte Urgell i Comte Borrell, aquests elements serveixen com a punt focal. A més, el recorregut de la fira està decorat amb les clàssiques faroles de Barcelona adornades amb cortines de colors, realçant l'ambient festiu.





Idea creativa: Maurici Ginés

Producció: Artec Studio

Amb la col·laboració de: Lumalia Studio, que forma part de la companyia LEDDREAM Group i especialitza en la creació i execució de projectes d'il·luminació digital dinàmica.

---

Sobre Lumalia Studio: Lumalia és un estudi d'il·luminació especialitzat en la creació i execució de projectes d'il·luminació dinàmica. El nostre enfocament es basa en integrar idees i creativitat amb tècniques i tecnologies innovadores per oferir solucions úniques i diferenciadores. A Lumalia, dissenyem i creem conceptes lumínics a partir d'una selecció cuidadosa de productes que compleixen els nostres alts estàndards de qualitat i la nostra àmplia experiència professional. A més, ens destaquem per fabricar lluminàries Ad-Hoc, és a dir, lluminàries personalitzades i adaptades específicament als projectes dels nostres clients. Estem compromesos a oferir la millor experiència lumínica possible i a proporcionar solucions que s'ajustin perfectament a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Més informació: www.lumalia.es

Sobre LEDDREAM Group: Som una companyia d'enginyeria audiovisual, especialitzada en oferir solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat, amb l'objectiu de donar vida als espais, generant experiències interactives i digitals memorables que atreuen els visitants i usuaris. Disposem d'un showroom virtual, on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques. Reserva el teu espai a mkt@leddream.es.


Últimes noticies