SCROLL

LUMALIA Studio patrocina amb orgull la cerimònia dels Premis FAD d’Arquitectura i Disseny d’Interiors 2024 🏆

LUMALIA Studio patrocina amb orgull la cerimònia dels Premis FAD d’Arquitectura i Disseny d’Interiors 2024 🏆



Aquest esdeveniment, un dels més destacats en el món del disseny i l'arquitectura a Espanya i Europa, celebrarà la seva 66ª edició el 11 de juny al Disseny Hub Barcelona. Serà una nit plena d'inspiració i reconeixement per a les obres més destacades del sector.

Uneix-te a nosaltres el 11 de juny a les 18:00h al Disseny Hub Barcelona, situat a la Plaza de les Glòries Catalanes, 37-38, C/ Irena Sendler, 1, 08018 Barcelona. No te'l perdis! 🌟



Des de la seva creació el 1958, els Premis FAD han posat en relleu les millors obres d'arquitectura, disseny d'interiors, ciutat i paisatge, pensament i crítica, valorant la innovació i la qualitat en el disseny. Aquest any, els Premis FAD 2024 prometen ser una edició memorable, reunint a destacats professionals del sector, així com a joves talents emergents que estan redefinint el panorama del disseny i l'arquitectura contemporànies.

🔗 Descobreix tots els treballs presentats.: https://lnkd.in/dR-9Ziep

Organizat per l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, i amb cinc socis estratègics:: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - COAC48h Open House BarcelonaConstrumart S.A, Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona i ARQUIN -FAD.

Més informació: al lloc web: https://www.fad.cat


Últimes noticies