SCROLL

LED DREAM i Espronceda, al costat dels millors artistes digitals internacionals @Refik Anadol

LED DREAM i Espronceda, al costat dels millors artistes digitals internacionals @Refik Anadol

Des del 5 a l'9 de juny, Espronceda Institute of Art & Culture ha presentat per primera vegada a Barcelona l'emocionant exposició de l'artista Refik Anadol "Melting Memories", que versa sobre la materialitat dels records i ofereixen una revolució en la forma en què els visitants poden percebre l'art, i sobre les possibilitats de representació visual de la tecnologia avançada i l'art contemporani.

ESPRONCEDA - Institut d'Art i Cultura va ser fundat el 2013 a Barcelona i és una plataforma innovadora per a les arts contemporànies, l'educació i la difusió cultural. La seva missió és proporcionar un entorn multidisciplinari i una plataforma per a la creació que promogui el diàleg internacional entre artistes, comissaris, crítics, galeristes, col·leccionistes, institucions culturals i amants de l'art i la cultura. El programa ESPRONCEDA ofereix residències de producció per a artistes i comissaris nacionals / internacionals i presenta una exposició acumulativa del seu treball a Barcelona a la fi de cada residència..



L'artista Refik Anadol, d'origen turc amb seu als Àngels, és un brillant artista audiovisual que replanteja una nova percepció estètica, emprant la tècnica més puntera per dinamitzar l'espai. El títol de l'exposició, "Melting Memories", es refereix a l'experiència de l'artista amb interconnexions inesperades entre obres filosòfiques capitals, investigacions acadèmiques i obres d'art que prenen la memòria com els seus principals temes. L'espectador podrà gaudir d'aquesta obra sobre la materialitat dels records i la seva representació artística i social.

Compost per pintures de dades, escultures de dades augmentats i projeccions de llum, l'obra d'art digital en el seu conjunt presenta nous avenços en tecnologia que permeten als visitants experimentar interpretacions estètiques dels moviments motrius dins el cervell humà.

Per a aquesta ocasió, Espronceda i Refik Anadol han comptat amb LED DREAM per a la instal·lació d'una pantalla led indoor píxel pitch 2.8mm de més de 20m2, en la qual es projectava la famosa obra d'art digital. Aquesta obra és l'encarregada de donar la benvinguda als visitants i es projecta a la sala principal per la qual cosa ha representat tot un repte instal·lar la infraestructura tecnològica.

Des LED DREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, seguim aportant noves solucions digitals als nostres partner i clients!

Veure més notícies

Últimes noticies