SCROLL

LED DREAM obre el seu nou showroom, un espai digital i amb solucions tecnològiques

LED DREAM obre el seu nou showroom, un espai digital i amb solucions tecnològiques

El proper dimarts 19 de juny, LED DREAM obre el seu nou i espectacular Showroom, amb més de 250 m2 d’exposició en què les solucions LED són les protagonistes.

L’espai, que es dividirà en dues àrees clarament diferenciades, no només pretén exposar els diferents tipus de productes i models que ven l’empresa egarense, sinó sobretot vol oferir al canal un espai obert a noves propostes, de manera que els integradors, decoradors i altres professionals poden fer-ho seu a l’hora d’abordar els seus projectes.

El nou showroom contempla no només la realització d’esdeveniments del canal, sinó també la possibilitat que els clients i els socis puguin fer proves d’instal·lació, cursos de formació, etc. Per a això, l’organització de les solucions es dissenya segons els diferents mercats verticals, des de Retail, a empreses, mitjançant solucions exteriors.

L’esdeveniment, que reunirà més de 50 professionals que representen algunes de les empreses més importants del sector, ha suscitat un gran interès i s’espera que tingui una gran afluència de gent.

Veure més notícies

Últimes noticies