SCROLL

LEDDREAM Group patrocina el festival de disseny, art digital i talent emergent. Latent Fest 2023

LEDDREAM Group patrocina el festival de disseny, art digital i talent emergent. Latent Fest 2023





Ens sumem a aquesta onada creativa perquè som apassionats del disseny, l'art digital i, sobretot, estem totalment immersos en el món digital. Del 13 al 16 de setembre, Terrassa tornarà a convertir-se en l'epicentre del disseny i l'art digital amb la celebració del Festival LATENT.

L'esdeveniment començarà el 13 de setembre, a partir de les 11:30 del matí, als Jardins de la Casa Alegre de Sagrera. L'esdeveniment es durà a terme de forma presencial i comptarà amb un total de 7 conferències d'artistes. A més, tindràs l'oportunitat de gaudir de diverses obres d'art digital creades per un talentós equip, que inclou a Marta Cerdà, Putos Modernos, Pràctica, Clim Studio, Vera Tamayo, Gemma Villegas i Laia Ferran.

📍 Auditori Terrassa (Passeig d’Ernest Lluch 1, 08222 Terrassa - Barcelona)
📆 Dissabte, 16 de setembre de 2023
Lloc web de l'esdeveniment: https://lnkd.in/dSSTmk5C



En el mateix espai, al llarg del dia, podràs visitar una exposició d'art digital en gran format amb la participació de diversos artistes en col·laboració amb el Museu d'Art Generatiu. El nostre equip de contingut Channel4you presentarà una sorprenent obra d'art digital..



Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.



Últimes noticies