SCROLL

LEDDREAM Group destaca a FITUR 2024 a través de la postproducció de la campanya publicitària “MAI DEIXIS DE SOMIAR”, de Nieves Álvarez

LEDDREAM Group destaca a FITUR 2024 a través de la postproducció de la campanya publicitària “MAI DEIXIS DE SOMIAR”, de Nieves Álvarez

El passat 24 de gener va tenir lloc la inauguració de la Fira Internacional de Turisme (FITUR 2024) al recinte firal Juan Carlos I, que va comptar entre altres amb la il·lustre visita de les seves Majestats els Reis d'Espanya. A més, es va dur a terme la presentació de la campanya de promoció turística "Mai deixis de Somiar", amb la destacada presència de la model internacional i presentadora Nieves Álvarez, que és la imatge i ambaixadora de la iniciativa.



La campanya ha estat creada per l'agència Hello Think, en col·laboració amb el visionari fotògraf de moda Mario Sierra. Tots dos van trobar en LED DREAM Group, i concretament en Channel4You, companyia creativa de postproducció digital del grup, un aliat fonamental per a la conceptualització de la campanya, fusionant amb originalitat i elegància el maneig i moviment de partícules d'aigua i vapor.



LED DREAM Group ha participat en altres projectes creatius destacats, especialment en l'àrea de continguts 3D. Quan es tracta d'art digital artístic i immersiu, l'empresa ha innovat amb el que denomina "lienzos digitales" en forma de CUBO de més de 30m2 de pantalles LED, creant un suport innovador amb aplicacions socials, culturals i publicitàries. Aquests lienzos digitals han estat instal·lats estratègicament a les principals i més exclusives zones de Madrid i Barcelona, així com en el festival de música O Son O Camiño, a Santiago de Compostel·la, i destaquen per demostrar com la combinació de creativitat i tecnologia pot generar experiències d'alt impacte de manera natural i no intrusiva per als vianants, causant a més un gran impacte a les xarxes socials.



A més, Channel4You és especialista en la realització de continguts en temps real, proporcionant una experiència digital envoltant en edificis corporatius de renom, com l'edifici d'oficines Velázquez 86D a Madrid, i el de Diagonal 123 a Barcelona. A més del disseny i la creació dels continguts en 3D anamòrfic de la impressionant façana multimèdia digital de més de 140m2 ubicada al centre comercial Puerto Venecia a Saragossa.



Aquests són només alguns exemples de com des de Led Dream Group fusionem la creativitat i la tecnologia per a crear experiències úniques i atractives.
















LEDDREAM Group destaca com a líder en enginyeria audiovisual amb més de 15 anys d'experiència, duent a terme projectes destacats tant al nostre país com a Europa, Estats Units, Orient Mitjà i el nord d'Àfrica. Segons Carlos Delgado, Director d'Operacions de LED DREAM Group, "Ens apassiona la creació en qualsevol facet, i gràcies a la tecnologia, ens enorgulleix integrar-la de manera permanent o efímera en els espais, convertint-la en part integral de la vida quotidiana de les persones i les ciutats. Som comptadors d'experiències".













Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisuals. ¡Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!




Sobre LEDDREAM Group: Som una companyia d'enginyeria audiovisual, especialitzada en oferir solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat, amb l'objectiu de donar vida als espais, generant experiències interactives i digitals memorables que atreuen els visitants i usuaris. Disposem d'un showroom virtual, on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques. Reserva el teu espai a mkt@leddream.es.

Veure més notícies

Últimes noticies