SCROLL

Descobreix com el Digital Signage pot integrar la identitat d’un edifici i millorar l’experiència de l’usuari a Diagonal 123 a Barcelona

Descobreix com el Digital Signage pot integrar la identitat d’un edifici i millorar l’experiència de l’usuari a Diagonal 123 a Barcelona

• El passat 1 de febrer, LEDDREAM Group, amb la col·laboració de Cushman Wakefield, va realitzar un tour tecnològic exclusiu per als visitants durant la fira ISE, l'esdeveniment mundial més important del sector audiovisual. L'acte va tenir lloc al lobby de l'edifici Diagonal 123.


Si has vist un i t'has preguntat: Com van fer això? - Aquí us mostrem un vídeo especial sobre com l'edifici d'oficines Diagonal 123 destaca no només per la seva arquitectura moderna i única, sinó també per integrar el Digital Signage en la seva identitat i millorar l'experiència de l'usuari.


Ubicada al cor del Districte d'Innovació de Barcelona, Diagonal 123 es destaca en l'horitzó de la ciutat amb una immensa pantalla LED de 50m2, amb forma de L, ubicada a la recepció de l'edifici. Aquest disseny únic va servir d'inspiració per a l'equip de Cushman Wakefield i LEDDREAM Group quan van treballar en el disseny de la senyalització digital del vestíbul principal.


Quan pensem en la senyalització digital, sovint pensem en com s'usa comercialment com una forma d'informar i com una forma efectiva de promocionar. No obstant això, quan combines creativitat, arquitectura i la tecnologia AV, la senyalització digital pot transcendir a un lloc molt especial: Art. És una forma d'expressió artística que permet generar espais immersius i experiències úniques a l'edifici ... llegir més. Les possibilitats infinites. Gaudeix d'aquest vídeo darrere de les escenes i submergeix-te en l'experiència de Diagonal 123! Gràcies a tot l'equip Avixa pel fantàstic treball i per capturar l'essència d'aquest projecte!


Agraïment especial: La visita a l'edifici Diagonal 123 va ser presentada per Priscilla Camassa, Architect, Project & Development Services de Cushman Wakefield, i Carlos Delgado, director d'Operacions de Led Dream. Tots dos van revelar i aprofundir sobre els objectius i desafiaments d'aquest gran projecte, implementació de la tecnologia audiovisual, sistemes de senyalització digital en tota l'oficina i la creació de continguts 2D i 3D.


No hi ha dubte que la senyalització digital ha revolucionat la forma en què les empreses interactuen amb la seva audiència. Gràcies a la creativitat i a la tecnologia de vanguardia, el digital signage s'ha convertit en una eina de màrqueting poderosa i efectiva que atreu l'atenció dels consumidors i els involucra en una experiència. Explora més projectes innovadors, aquí


Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.






Últimes noticies