SCROLL

LED DREAM instal·la dos pantalles LED en el primer esdeveniment Preolímpic de Natació Artística a Barcelona

LED DREAM instal·la dos pantalles LED en el primer esdeveniment Preolímpic de Natació Artística a Barcelona

El passat 10 a el 13 de juny, va tenir lloc a porta tancada a la piscina Sant Jordi el primer esdeveniment esportiu Preolímpic, la Superfinal de les sèries mundials de Natació Artística (World Series) en el qual Barcelona va acollir una de les competicions més importants de la temporada a nivell mundial, i es va emetre en DIRECTE per Teledeporte (RTVE) i Esport 3 (TV3).


L'escenari de l'preolímpic es va donar lloc a la piscina Sant Jordi al recinte de l'Escola Industrial i al centre de l'Eixample, és la primera vegada que hi ha un preolímpic de Natació Sincronitzada, i en el qual 32 països de tot el món competiran en aquest esdeveniment esportiu combinat, i només 3 places s'aconseguiran per anar als JJ. OO. de Tòquio 2021 amb potències com Espanya, Itàlia, França, USA, Grècia, Israel i Hongria. Aquest esdeveniment es va disputar sense públic a les grades i amb tots els protocols Covid-19 operatius.


Aquest gran esdeveniment ha suposat a el mateix temps la inauguració de dues pantalles LED al recinte a la seu Federació catalana de Natació, en què va ser possible la transmissió en directe de l'esdeveniment, així com el seguiment de la competició i els resultats dels nedadors olímpics.


Per a l'execució d'aquesta instal·lació, com a organitzador de l'esdeveniment, la Federació catalana de Natació ha comptat amb la participació de LED DREAM, qui es va encarregar de l'subministrament i instal·lació de les dues pantalles LED interior.


La major novetat d'aquest re-styling és la instal·lació de les dues pantalles LED Indoor ubicada al centre de l'escenari, amb una superfície total de 30m2, disposa d'una lluentor regulable màxim de 5500 nits, amb un píxel pitch 3.9mm i un tractament específic del producte per garantir la seva durabilitat en un entorn tan hostil com el d'una piscina climatitzada, on s'assoleixen temperatures i rangs d'humitat molt elevats.


Des LED DREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, seguim aportant noves solucions digitals als nostres partner i clients!


 






Últimes noticies