SCROLL

LED DREAM Group va rebre el premi a la millor integració audiovisual als centres comercials de Puerto Venecia

LED DREAM Group va rebre el premi a la millor integració audiovisual als centres comercials de Puerto Venecia

LED DREAM Group va rebre el prestigiós premi: Millor Integració en Centres Comercials 2023 pel projecte de la nova façana multimèdia digital al centre comercial Puerto Venecia, assolint un èxit remarcable en l'àmbit de les solucions tecnològiques innovadores en espais comercials.

Madrid, 27 de novembre - El reconeixement va ser atorgat al centre comercial Puerto Venecia pel seu concepte innovador: una fascinant façana digital multimèdia que combina tecnologia LED, continguts captivadors en 3D i una il·luminació digital sobre panells troquelats i a les grades, tot dins d'un espai unificat. El disseny és especialment fabricat i personalitzat per al projecte de Puerto Venecia. Aquest concepte pioner d'una façana digital és un testimoni de la innovació i singularitat en el panorama comercial d'Espanya.




Nos sentim increïblement orgullosos de ser reconeguts per la nostra dedicació a la innovació tecnològica en espais comercials. Estem compromesos a utilitzar la darrera tecnologia per transformar les pantalles LED en experiències immersives i en obres d'art en espais públics, va comentar Sheyla Ynope, Directora de Màrqueting en LEDDREAM Group.

Aquest reconeixement ens impulsa a seguir avançant en la creació d'experiències audiovisuals úniques i a continuar reforçant la nostra col·laboració amb clients i socis estratègics, va expressar Alfons Torres, Director del Departament de Vendes de LEDDREAM Group.


NOVA FAÇANA DIGITAL DINÀMICA DE MÉS DE 140m2 - L'ÚNICA A ESPANYA

Hem presentat una idea innovadora: una pantalla digital d'alta tecnologia en centres comercials, que combina la tecnologia LED amb imatges impressionants en 3D i una il·luminació digital, tot en un sol lloc. És un concepte revolucionari únic a Espanya.

La nostra instal·lació ofereix una experiència emocionant amb tres zones digitals impressionants:
- En primer lloc, una impressionant pantalla LED de doble cara de 30m2 que et deixarà sense paraules.
- LUMALIA Studio va aportar màgia amb dissenys innovadors d'il·luminació digital en panells troquelats i escales. És simplement sorprenent!
- I si això no fos suficient, Channel4you va crear contingut personalitzat en temps real i en 3D per afegir un toc extra de creativitat.


Últimes noticies