SCROLL

La nostra cabina futurista, dissenyada per Lumalia Studio, va destacar a la cerimònia dels Premis FAD 2024

La nostra cabina futurista, dissenyada per Lumalia Studio, va destacar a la cerimònia dels Premis FAD 2024

Ens ho vam passar d'allò més bé durant l'entrega de premis d'arquitectura, deixant-nos portar pel ritme de la música de @miquipuigdj a la cabina futurista dissenyada i patrocinada per @lumaliastudio - Blue & Green Spirit.

Una nit inoblidable als Premis FAD!


Ahir es van celebrar els Premis FAD 2024, una nit que va destacar per l'excel·lència en arquitectura i interiorisme, amb projectes innovadors i creatius que marquen tendència al sector. La Central tèrmica de DH Ecoenergías a Palència, de Fernando Rodríguez i Pablo Oriol (FRPO), i la Casa 1736 a Barcelona, de Harquitectes, es van endur els principals guardons. Altres guanyadors destacats van ser la Casa Nube a Madrid, la Botiga Gimaguas a Barcelona i molts més, tots reconeguts per la seva excel·lència en diverses categories com Interiorisme, Ciutat i Paisatge, i Intervencions Efímeres.

La cerimònia va reunir arquitectes consagrats d'Espanya i Portugal, juntament amb nous talents i estudiants d'arquitectura. Les obres premiades van ser seleccionades entre 34 projectes finalistes, triats d'un total de 415 propostes presentades a les diferents categories.



La Central tèrmica de DH Ecoenergías a Palència destaca per la seva elegant solució estructural, utilitzant quatre columnes per sostenir un espai central inundat de llum, creant una sensació d'ingravidesa.



El Lumen Learning Center destaca per la complexitat i magnitud de la seva construcció, assolida amb alta qualitat en un entorn exigent. Inspirat en el model arquitectònic del umbracle, el disseny crea una arquitectura on els límits es desdibuixen, permetent la integració de vegetació i espai públic.

La gran festa de l'arquitectura, on cada any es reuneixen professionals d'Espanya i Europa.


La festa va arribar al seu punt àlgid amb @miquipuigdj, que ens va deleitar amb la seva música en una cabina futurista dissenyada i patrocinada per Lumalia Studio - Blue & Green Spirit, creant un ambient vibrant i futurista que va captivar a tots els presents.




Descobreix Horizon:


Una escultura d'il·luminació digital immersiva amb un marcat caràcter arquitectònic. Es tracta d'una superfície de llum dinàmica que, a través del color i el moviment, descriu la transició del pla vertical al horitzontal. Una solució en voladís de proporcions harmonitzades per destacar la percepció d'esbelteesa i lleugeresa de la seva forma.



Felicitats a tots els guanyadors i a Lumalia Studio per la seva increïble contribució a l'èxit d'aquesta nit màgica!

----

Sobre Lumalia Studio: Lumalia Studio, pertanyent al grup LEDDREAM, està especialitzat en la creació i execució de projectes d'il·luminació digital dinàmica. El nostre enfocament consisteix en integrar idees i creativitat amb tècniques i tecnologies innovadores per oferir solucions úniques i diferenciadores. A Lumalia, dissenyem i creem conceptes lumínics a partir d'una selecció minuciosa de productes que compleixen amb els nostres alts estàndards de qualitat i la nostra àmplia experiència professional. A més, ens distingim per fabricar lluminàries Ad-Hoc, és a dir, lluminàries personalitzades i adaptades específicament als projectes dels nostres clients. Estem compromesos a proporcionar la millor experiència lumínica possible, oferint solucions que s'ajustin perfectament a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Més informació: www.lumalia.es




Per a més informació sobre els guanyadors i detalls de l'esdeveniment, visita Arquinfad.org

https://arquinfad.org/premisfad/es/edicion-en-curso/obras/

#PremiosFAD #Innovación #Creatividad #Arquitectura #LumaliaStudio #MiquiPuigDJ


Últimes noticies