SCROLL

La Associació Espanyola del Retail (AER) va celebrar el seu primer Congrés de Retail: HORIZONTE 2025 a Madrid

La Associació Espanyola del Retail (AER) va celebrar el seu primer Congrés de Retail: HORIZONTE 2025 a Madrid

Un esdeveniment pioner que defineix el futur del retail a Espanya


El passat dimecres 12 de juny, l'Associació Espanyola del Retail (AER) va celebrar el seu Congrés de Retail: HORIZONTE 2025, un esdeveniment que ens va permetre endevinar el futur del retail de la mà de grans experts que van compartir les línies estratègiques per a l'èxit. Aquesta jornada exclusiva va acollir més de 300 alts directius del retail espanyol i va ser vista en directe per centenars de professionals de la indústria gràcies a la nostra retransmissió en streaming.



Durant aquesta jornada, experts com Laureano Turienzo Esteban (AER), Pedro Álvarez Ondina (CaixaBank Research), Ramón Portilla (Human X Insights) i Charles Kirby (EY) van compartir les seves perspectives sobre el futur del retail. Es van debatre temes com les demandes del consumidor, la gestió del talent i la sostenibilitat, amb la participació d'empreses com Enrique Tomás, KPMG Espanya, Norauto Espanya i The Walt Disney Company, entre d'altres.

L'esdeveniment també va incloure presentacions de millors pràctiques per part de grans companyies. IKEA, Grupo IskayPet, gafas.es by SuperVista Espanya i MediaMarkt Espanya van compartir les seves estratègies innovadores en experiència del client, gestió, personalització i millora de canals.


LEDDREAM en Horizonte 2025


LEDDREAM també va assistir a aquest esdeveniment, una jornada en la qual vam identificar les tendències i estratègies que marcaran el futur del retail en els pròxims anys, amb la participació de grans empreses del sector compartint les seves idees per aconseguir l'èxit. Seguim inspirant-nos en la creació d'experiències innovadores i atractives per als clients que captivin profundament i fomentin la fidelitat al punt de venda. Estem profundament agraïts a l'AER per fer possible aquest esdeveniment enriquidor i a Patricia Carballedo Castro pel seu excepcional treball organitzatiu.





El Congrés de Retail: HORIZONTE 2025 va ser una cita imprescindible per als professionals del sector, oferint una plataforma per conèixer les tendències emergents i les estratègies que marcaran el futur del retail a Espanya. L'AER ha demostrat, un cop més, el seu compromís amb la innovació i l'excel·lència en el retail, creant un espai per a l'aprenentatge i la col·laboració.



Agraïm a tots els participants i col·laboradors per la seva valuosa contribució a aquest esdeveniment tan significatiu

.

.

.

---

Sobre LEDDREAM Group: Som una companyia d'enginyeria audiovisual especialitzada en proporcionar solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat amb l'objectiu de donar vida als espais, generant experiències interactives i digitals memorables que captiven els visitants del centre comercial. Disposem d'un showroom virtual on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques. Reserva el teu espai a mkt@leddream.es


Últimes noticies