SCROLL

ISE Tech tour i LEDDREAM Group ofereixen una visita única i exclusiva al Centre Comercial L’illa Barcelona

ISE Tech tour i LEDDREAM Group ofereixen una visita única i exclusiva al Centre Comercial L’illa Barcelona

Barcelona torna a acollir la fira audiovisual més gran del món del sector audiovisual, Integrated Systems Europe (ISE), des del 30 de gener fins al 2 de febrer del 2024 a la Fira de Barcelona.

Aquest any, l'empresa LEDDREAM Group ha estat seleccionada novament per  ISE, la fira mundial més important del sector audiovisual, per oferir un exclusiu tour tecnològic, guiat als visitants durant l'esdeveniment, brindant-los l'oportunitat de presenciar les implementacions de noves tecnologies i conèixer tots els detalls de la renovació del centre comercial. Descobrirem com es va dur a terme aquest projecte, des del fascinant concepte d'il·luminació digital integrat en un sostre dinàmic fins a les estratègiques pantalles LED distribuïdes arreu del centre comercial.





Aquest Tech Tour promet revelar les meravelles arquitectòniques i de disseny de L'illa in Barcelona, destacant especialment el innovador concepte d'il·luminació integrat en el sostre dinàmic. En col·laboració amb el reconegut estudi d'arquitectura Batlleiroig, l'estudi Lighting Artec i Lumalia Studio han donat vida a una superfície dinàmica de 1.100 m² que s'erigeix com una obra d'integració arquitectònica i disseny lumínic.

El centre comercial L'illa a Barcelona ofereix una impressionant experiència lumínica i tecnològica, gràcies a LEDDREAM Group.






Aquest 2 de febrer, us convidem a explorar tots els detalls fascinants i descobrir com es va dur a terme aquest projecte: un concepte innovador d'il·luminació digital integrat en un sostre dinàmic i pantalles LED estratègicament distribuïdes arreu del centre comercial. Aquests elements no només contribueixen a l'estètica general, sinó que també ofereixen als visitants de L'illa a Barcelona una experiència visual única.

Explorarem el procés de creació, els motius que el van impulsar i els llocs estratègics on despleguem la nostra tecnologia LED, il·luminació digital dinàmica, així com els principis fonamentals de disseny i arquitectura.



Aquest emocionant recorregut comptarà amb la presentació de destacats professionals: Gerard Cutal, Gerent del centre comercial L'illa; Laura Quintana, Associate & Architect de Batlleiroig; Víctor Valcárcel, Director Creatiu de Lumalia Studio; i Carlos Delgado, Director d'Operacions de la companyia LEDDREAM Group. Junts, aprofundirem en la realització d'aquest projecte, desentrelligant objectius, reptes i perspectives arquitectòniques, mentre explorem l'impacte de la tecnologia en la il·luminació, disseny i creació d'experiències.

Des de la concepció fins a la implementació d'aquest innovador concepte d'il·luminació digital en el sostre i la incorporació de diverses pantalles LED arreu del centre comercial, estem preparats per oferir-vos una experiència inoblidable.





Horari: Divendres 2 de febrer de 9:00 a 11:00 Lloc: Av. Diagonal, 557, Les Corts, 08029 Barcelona Inscripcions obertes: Enllaç a la inscripció

No deixis escapar aquesta oportunitat d'immersió en algunes de les principals innovacions tecnològiques durant el nostre tour guiat. Les places són limitades. ¡No t'ho perdis!

Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisuals. ¡Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!




Sobre Lumalia Studio: Lumalia és un estudi d'il·luminació especialitzat en la creació i execució de projectes d'il·luminació dinàmica. El nostre enfocament es basa en integrar idees i creativitat amb tècniques i tecnologies innovadores per oferir solucions úniques i diferenciadores. A Lumalia, dissenyem i creem conceptes lumínics a partir d'una selecció cuidadosa de productes que compleixen els nostres alts estàndards de qualitat i la nostra àmplia experiència professional. A més, ens destaquem per fabricar lluminàries Ad-Hoc, és a dir, lluminàries personalitzades i adaptades específicament als projectes dels nostres clients. Estem compromesos a oferir la millor experiència lumínica possible i a proporcionar solucions que s'ajustin perfectament a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Més informació: www.lumalia.es

Sobre LEDDREAM Group: Som una companyia d'enginyeria audiovisual, especialitzada en oferir solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat, amb l'objectiu de donar vida als espais, generant experiències interactives i digitals memorables que atreuen els visitants i usuaris. Disposem d'un showroom virtual, on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques. Reserva el teu espai a mkt@leddream.es.

Veure més notícies

Últimes noticies