SCROLL

Digital Impact, una experiència única i immersiva amb artistes digitals

Digital Impact, una experiència única i immersiva amb artistes digitals





¡Wow, l'experiència en Digital Impact va ser increïble!. Quedam completament cautelosos des del principi. La combinació d'art i tecnologia va crear una atmósfera hipnòtica que ens va fer desconnectar de nostres telèfons i sumergirnos per complet. ⁣ Las obras de arte ens transportaron a mundos paralelos, y ens sorprendió el minimalismo mágico de Antoni Arola i l'extrañeza de les creacions humanoides impulsades per la IA. L'exposició va destacar la línia cada vegada més borrosa entre el físic i el virtual, que va excitar i desafiar els nostres sentits. ⁣ Definitivament, ha estat una experiència inmersiva i assombrosa que recomanem encarecidament a tots. Si tens l'oportunitat, no et pierdes aquesta vibrant exposició d'art i tecnologia en Digital Impact fins al 27 d'agost de #Barcelona. T'encantarà!

Compra aquí les entrades: Digital Impact


Molts dels artistes que participaran a l'exposició podrien ser magnífics escaparatistas, capaços de cautivar i vendre a través del despertar dels cinc sentits.




La intel·ligència artificial també juega un paper important a l'exposició, però encara té un llarg camí per recuperar abans de poder reemplaçar el nostre treball. Les figures humanoides que et saluden a l'entrada de l'exposició són més extranyes i menys humanes que mai.


Finalmente, no podem deixar de destacar l'obra d'art d'Antoni Arola: en un gir inesperat, és pura magia tecnològica amb un toc de Olafur Eliasson. Antoni Arola et cautiva jugant amb els colors, atrayéndote cap a la llum. El seu treball és una mostra impressionant de com l'art, el disseny, l'arquitectura i la tecnologia poden unirse per crear experiències realment transformadores. Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.





Últimes noticies