SCROLL

Artec Studio, juntament amb la col·laboració de Lumalia Studio, il·luminen el Nadal amb dues experiències artístiques lluminoses creades per Maurici Ginés

Artec Studio, juntament amb la col·laboració de Lumalia Studio, il·luminen el Nadal amb dues experiències artístiques lluminoses creades per Maurici Ginés

Barcelona s'engalana amb llum i color per donar la benvinguda a l'època més màgica de l'any!

En aquesta ocasió, el reconegut dissenyador d'il·luminació Maurici Ginés ens encanta amb la seva genialitat en la creació i el disseny de dues escultures artístiques lluminoses, que podreu gaudir en dos dels llocs més emblemàtics de Barcelona: a la Fira de Nadal de la Sagrada Família i a la Fira dels Reis Mags al carrer Gran Via.

Un espectacle lluminós dinàmic, ple de colors vibrants i una màgia incomparable, us espera des del 25 de novembre fins al 6 de gener del 2024. Aquestes creacions us faran somriure tant sota el sol com sota les estrelles. De dia, els tons vibrants capturaran la vostra atenció; en caure la nit, les llums brillants captivaran els vostres sentits, creant un ambient vibrant i ple d'alegria. Imagineu passejar entre carrers adornats amb escultures lluminoses, sentir la calidesa de l'època i ser testimonis de com la llum i la creativitat s'uneixen per crear un ambient màgic i festiu.

Reserveu aquestes dates al vostre calendari i sumeu-vos a nosaltres per celebrar la meravella del Nadal amb llum i alegria.


  • Fira de Nadal de la Sagrada Família: del 25 de novembre al 23 de desembre, de 10 a 21 hores (obert fins a les 22 hores els dissabtes i vespres de festius).

  • Fira dels Reis Mags a la Gran Via: del 15 de desembre al 6 de gener del 2024, entre els carrers Muntaner i Rocafort.


El disseny i concepte de les escultures artístiques lluminoses va ser dirigit per Artec Studio, qui en col·laboració amb el seu soci Lumalia Studio, es va encarregar de la fabricació, instal·lació, muntatge i posada en marxa d'ambdues escultures.



ESCULTURES ARTÍSTIQUES LLUMINOSES DISENYADES PER A NADAL

Fira de Nadal de la Sagrada Família i Fira dels Reis Mags a la Gran Via

- Per a la de la Sagrada Família, s'ha dissenyat una gran estrella descomposta en cinc elements instal·lats al terra, convidant les persones a interactuar amb aquesta obra. Aquests elements estaran ubicats al passeig central del parc de la Sagrada Família, entre els carrers Provença i Sicília. El seu disseny ha estat elaborat amb acer i metacrilat translúcid dicròic, generant efectes de color tant de dia com de nit. A més, té una forma geomètrica amb un metre d'amplada i arriba fins a 2,6 metres d'altura, permetent que les persones passin entre elles i gaudeixin d'aquesta experiència.





- Per a la Fira dels Reis de la Gran Via, el disseny és similar al de la Sagrada Família. Es situarà entre els carrers Rocafort i Muntaner, amb imatges que juguen amb la simbologia dels regals i els Reis, continuant la màgia i l'encant d'aquesta celebració nadalenca.


Aquestes escultures artístiques lluminoses s'inspiren en els jocs de trencaclosques dels nens, amb formes geomètriques de grans dimensions, amb el centre buit, que simbolitzen un lloc de desitjos i felicitat, per abraçar-se, on els nens i les seves famílies, els amics, podran fer-se fotos i penjar-les a les xarxes socials. No et perdis aquesta oportunitat de viure una experiència nadalenca extraordinària!



---

Idea creativa: Maurici Ginés

Producció: Artec Studio

Amb la col·laboració de: Lumalia Studio, que forma part de la companyia LEDDREAM Group i especialitza en la creació i execució de projectes d'il·luminació digital dinàmica.

---

Sobre Lumalia Studio: Lumalia és un estudi d'il·luminació especialitzat en la creació i execució de projectes d'il·luminació dinàmica. El nostre enfocament es basa en integrar idees i creativitat amb tècniques i tecnologies innovadores per oferir solucions úniques i diferenciadores. A Lumalia, dissenyem i creem conceptes lumínics a partir d'una selecció cuidadosa de productes que compleixen els nostres alts estàndards de qualitat i la nostra àmplia experiència professional. A més, ens destaquem per fabricar lluminàries Ad-Hoc, és a dir, lluminàries personalitzades i adaptades específicament als projectes dels nostres clients. Estem compromesos a oferir la millor experiència lumínica possible i a proporcionar solucions que s'ajustin perfectament a les necessitats i expectatives dels nostres clients. Més informació: www.lumalia.es

Sobre LEDDREAM Group: Som una companyia d'enginyeria audiovisual, especialitzada en oferir solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat, amb l'objectiu de donar vida als espais, generant experiències interactives i digitals memorables que atreuen els visitants i usuaris. Disposem d'un showroom virtual, on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques. Reserva el teu espai a mkt@leddream.es.


Últimes noticies